به گزارش خبرنگار مهر، سید مجید هاشمی امروز شنبه در حاشیه جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه مازندران در استانداری افزود: گواه این ادعا تخریب 32 هزار و 893 واحد مسکونی روستایی طی سال های 75 تا 83 در استان است.
وی خاطر نشان کرد: نیاز به مسکن یکی از حوائج اولیه هر فرد و خانواده بوده و در جوامع محتلف نحوه برخورد در جهت تامین آن متفاوت است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران با اشاره به اینکه مازندران بر اساس نخستین سرشماری از ویژگی های مسکن روستایی کشور در سال 82 از نظر شاخص ساختمان های روستایی با عمر بیش از سی سال در رتبه شش کشور قرار دارد تصریح کرد: این استان در این شاخص ساختمان های غیرمعمول رتبه دهم کشور را کسب کرده است.
هاشمی با بیان اینکه در بررسی مسائل و مشکلات مسکن روستایی در کمیت واحدهای مسکونی نگرانی کمتری مشهود است یادآور شد: مشکلات کیفی در ساخت و سازها اکنون در ساخت و سازهای روستایی نگران کننده است.
وی با اعلام این مهم که تا مقرر شد تا پایان برنامه چهارم توسعه دویست هزار واحد مسکونی در کشور احداث شود افزود: خوشبختانه این مهم در پایان سال 86 برای سراسر کشور محقق شده است.
این مسئول بنیاد مسکن مازندران احداث مسکن مقاوم و بادوام، تلاش در حفظ هویت معماری بومی، گذر از نگرش تامین سرپناه به تامین مسکن برای روستاییان، تامین بهداشت محیط روستایی و تلاش در بهینه سازی مصرف انرژی را از اهداف عمده طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی ذکر کرد.
به گفته هاشمی، تشکیل نظام فنی روستایی به عنوان بازوی توانمند در کنار بنیاد مسکن در دستور کار این نهاد قرار گرفته و اکنون 197 مهندس، 453 کاردان به عضویت نظام فنی روستایی استان درآمدند.
وی با بیان اینکه از سال 84 تاکنون بالغ بر 950 نفر استادکار محلی در استان با همکاری فنی و حرفه ای مازندران موفق به گذرندان دوره های آموزشی مربوط شده اند اظهار داشت: حمایت مالی روستاییان در اعطای تسهیلات بانکی به عنوان یکی از اهرم های مهم تشویقی و کنترلی در ساخت مسکن مقاوم است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران با بیان اینکه هم اکنون پنج هزار و 300 خانوار روستایی تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی فاقدین زمین و مسکن هستند گفت: 35 هزار و 360 خانوار روستایی و معلول تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد در مازندران نیازمند به نوسازی و فاقد مسکن هستند.
نظر شما